Home Early Adopters België

Early Adopters België

door ibraslimovic

Hallo! Mijn naam is Slim, het gezicht, de stem, de woorden… achter Early Adopters.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door de snelheid en richting van verandering. Als 12-jarige in het jaar 2000 was ik gefascineerd door de futuristische verhalen over vliegende auto’s en het transformerende internet.

Deze visies leken misschien ver weg, maar ze plantten een zaadje in mij, een verlangen om een toekomst voor te stellen waarin vooruitgang echt onze manier van leven verbetert. Ik wil altijd voorop lopen en nooit iets missen.

Meer dan een half decennium lang heb ik geschreven over, beoordeeld en advies gegeven over consumentenproducten. Mijn werk beperkt zich niet alleen tot technologie; het omvat alles wat belooft onze levensstijl te verhogen, van alledaagse gadgets tot baanbrekende innovaties. Het moment dat ik in 2018 over E-steps schreef en ze in 2020 op onze stoep zag verschijnen, vond ik mijn roeping.

In België lopen we altijd achter in de wereldwijde race naar innovatie. Natuurlijk zijn er sectoren waarin we uitblinken, maar over het algemeen volgen we de massa.

EarlyAdopters.be wil deze kloof overbruggen. Aan de ene kant introduceren we je bij wereldwijde trends, zodat Belgen niet de laatsten zijn die het weten. Aan de andere kant zijn we enorm trots op het belichten van ‘Made in Belgium’ creaties, waarbij we ons lokale genie vieren.

Ik hoop dat je geniet van de inhoud. Zozeer zelfs, dat je deel gaat uitmaken van onze gemeenschap.